De voorbereidingen voor de verhuizing naar het nieuwe Grammofoonmuseum zijn in volle gang.

Tevens zijn we bezig om een professionele vrijwilligersorganisatie op te zetten.

Wij zijn op zoek  naar suppoosten, presentatoren en kassamedewerkers voor  minimaal 1 dagdeel in de 14 dagen. Bij voldoende aanmeldingen mag u ook vaker een dagdeel draaien.

Voordat u aan het werk gaat krijgt u een training op uw vakgebied die door ervaren vrijwilligers van het Grammofoonmuseum en professionals op het gebied van presenteren wordt gegeven.

Taken presentatoren : De taken zijn vooral gericht op het ontvangen  en rondleiden van groepen door het museum  tijdens de openingstijden.

De kassamedewerker wordt verantwoordelijk voor het innen van entree gelden.

Bij voldoende aanmeldingen bevat dit mogelijk ook 1 dagdeel per 14 dagen.

Taak van de suppoost: tijdens de openingstijden  een oogje in het zeil  houden. Is er weinig te doen en ben je aanwezig, dan is het fijn om met elkaar het gebouw schoon te houden.

Taken voor gastheren en gastvrouwen: eventueel groepen ontvangen buiten de bezoekuren om,  of in te vallen indien er op enkele momenten minder vrijwilligers beschikbaar zijn.

We hopen open te gaan van donderdag tot en met zaterdag om te beginnen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een vrijwilliger begint een half uur eerder of eindigt een half uur later.

Wij bieden jou:

  • Een organisatie waar ook jij je verantwoordelijkheden in hebt en in draagt
  • Begeleiding van professionals
  • Een mooie en unieke werkomgeving en organisatie
  • Opleiding

Ben je een gedreven enthousiaste vrijwilliger en wil jij je ook inzetten voor het mooiste museum van het Vechtdal, reageer via vrijwilliger@grammofoonmuseum.nl voor eventueel een afspraak of voor meer informatie.