Techno Nostalgica is tientallen jaren de grootste en meest aantrekkelijke techniekbeurs in Nederland geweest. De beurs had een internationaal karakter met deelnemers uit Noorwegen, Zweden, Duitsland, Engeland, België en Nederland.

In samenspraak met enkele ex-organisatoren heeft het Grammofoonmuseum besloten de organisatie van deze beurs door te zetten.

Op 17 februari 2024 is de eerste editie in Nieuwleusen. We hebben de beschikking over 2 grote sporthallen waar 120-150 tafels kunnen worden geplaatst.

Een groot aantal deelnemers van de vroegere beurs heeft al aangegeven zeker weer te komen. Het aanbod is dan ook ruim met vintage elektrische apparaten, audio, meetapparatuur, technisch speelgoed, buislampen, literatuur en nog veel meer. Om het aanbod nog gevarieerder te krijgen hebben we besloten om naast techniek ook vintage toe te laten.

Gerenommeerde organisaties hebben toegezegd de beurs te ondersteunen en ook te komen en te ondersteunen op hun website en sociale media.

NVHR met een reparatietafel, Vereniging de Weergever met lezingen en demo’s, Tim de Wolf met een demo “grammofoonplaten snijden”, Beeld en Geluid met presentaties en het Grammofoonmuseum met demo’s. Ook het Nederlands Grammofoongenootschap is er.

De entreeprijzen worden laag gehouden. De entree voor volwassenen bedraagt € 5,00 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Bovendien kan er gratis worden geparkeerd. Er worden advertenties geplaatst en aankondigen in agenda’s op websites en sociale media.

Er zijn nog plaatsen voor enkele standhouders. U kunt alvast een reservering maken dan heeft u bij de definitieve aanmelding voorrang.

Aanmelden kan via 
gjcoortwijn1952@kpnmail.nl
technieknl@grammofoonmseum.nl

Info: 0031 652391581