Het Grammofoonmuseum kan niet zonder uw steun. De kosten stijgen steeds verder en we willen de entreekosten zo laag mogelijk houden zodat iedereen van dit prachtige museum kan genieten. U kunt ons op verschillende manieren steunen. 

Het Grammofoonmuseum is een culturele ANBI stichting, dit betekent dat u uw financiële bijdrage fiscaal gunstig met de belastingdienst mag verrekenen. 

U kunt een eenmalige bijdrage doen voor een vast bedrag of een ander bedrag dat u zelf kunt invullen. Klik hiernaast op de donatieknop en daarna kunt u uw bijdrage doen.

U kunt ook vaste donateur worden en dan genieten van de voordelen die u krijgt als donateur. Laat wel uw emailadres achter, anders kunnen we u niet bereiken. 

€ 10,00   1 keer gratis toegang voor 1 persoon
€ 25,00   onbeperkt gratis toegang voor 1 persoon
€ 50,00   onbeperkt gratis toegang voor 2 personen 
€ 100,00 onbeperkt gratis toegang voor 4 personen
Wilt u liever iets anders afspreken voor uw donatie, geen probleem neem dan even contact met ons op via 

donateur@grammofoonmuseum.nl 

 

U kunt ook een project steunen. Het Grammofoonmuseum moet toegankelijk zijn voor iedereen, ook als je van een rolstoel afhankelijk bent. Het aanbrengen van deugdelijke voorzieningen voor mensen met een beperking kost veel geld. Als u ons hiermee steunt, steunt u vooral ook uw medemens. 

Het project wat u nu kunt steunen is het plaatsen van een nieuwe lift. De huidige lift is afgekeurd en zelfs als gevaarlijk bestempeld. Deze moet dus vervangen worden.